Hirdetés

Soulcalibur VI - több visszatérő karakter is jöhet DLC-k formájában

|

Az adatbányászok kotorásztak egy kicsit a játék fájljaiban, és így elég sokatmondó információkhoz sikerült hozzájutniuk.

Hirdetés

Jól sikerült a tavaly megjelent Soulcalibur VI, amiben ismét beköszönt a játéksorozat számos jól ismert harcosa, de persze új arcok is csatlakoztak a bunyóhoz. Nem lepődnénk meg viszont, ha később még több extra karakterrel bővülne a játék, ráadásul most már vannak is erre utaló nyomok.

Hirdetés

A 8wayrun fórumán egy Autumn nevű felhasználó számolt be arról, hogy belenézett egy picit a játék fájljaiba, és olyan apróságokra bukkant, amelyek alapján úgy tűnik, hogy Cassandra és Amy is bekerülnek majd a Soulcalibur VI-ba DLC-k formájában. Mindketten szerepeltek már a széria több részében is, szóval biztosan sokan örülnének, ha a legújabb felvonásban is tiszteletüket tennék játszható karakterekként.

Egyébként itt még nem ér véget a történet, mert Koenji is érdekes dolgokat fedezett fel egy fájlban, amit közzé is tett a Twitteren. A kép alátámasztja a két korábban említett harcosra vonatkozó infókat, ugyanakkor hat olyan nevet is láthatunk rajta, amelyekhez a DLC szócska, illetve egy szám van hozzárendelve. Könnyen lehet, hogy ezek is mind egy-egy új karaktert takarnak, akik majd később érkeznek meg a játékba.

Ti elégedettek voltatok a Soulcalibur VI-ba bekerült szereplőkkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)