Hirdetés

Soulcalibur VI - teljesen új mozdulatokat is hoz a második szezon

|

Videóban nézhetjük meg, milyen új manővereket vethetnek be majd a harcosok az összecsapások közben.

Hirdetés

Nincs már annyira a reflektorfényben a Soulcalibur VI, mint a megjelenése táján, de ez nem azt jelenti, hogy a fejlesztők elhanyagolnák a játékot. Sőt, már tervben van egy csomó újdonság, amelyek közül most meg is leshetünk néhányat.

Hirdetés

A Bandai Namco gőzerővel dolgozik a játék második szezonjának újdonságain, és azt egyelőre még nem tudni, hogy mikor debütálhatnak ezek a jóságok, de azt már igen, nagyjából mikre számíthatunk. Egy külön videóban most meg is mutatták a srácok, hogy milyen újfajta mozdulatokkal fog bővülni a későbbiekben a játék. Ezek alapvetően nem olyan nagy újítások, viszont mindenképp színesítik a játékmenetet az új megmozdulások.

Azt még sajnos nem tudjuk, mikor érkezhet meg a második szezon, de az már korábban kiderült, hogy a fenti újdonságok mellett extra karaktereket és kisebb-nagyobb változtatásokat is kapunk majd. Ti játszotok még a Soulcalibur VI-tal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)