Hirdetés

A Soulcalibur VI lehet a széria utolsó része

|

A Bandai Namco egyszerűen nem bízik a franchise-ban, és a hatodik rész puszta léte is egy csoda.

Hirdetés

A játék producere, Motohiro Okubo elmesélte a DualShockersnek, hogy a széria az ötödik rész után hosszú pihenőre tért. Ennek az oka az volt, hogy évekig tartott meggyőzni a Bandai Namco egy hatodik rész kiadásáról.

Hirdetés

A Okubo elmondta, hogyha a Soulcalibur VI pénzügyi bukta lesz, akkor jó eséllyel kerül is az egész sorozat a süllyesztőbe. A legrosszabb lehetőség az, hogy a hatodik után sosem látunk több epizódot. Azt is hozzátette, hogy ennek a pozitív hozadékaként tényleg nem köti őket semmi, és azt a játékot hozzák ki a Soulcalibur VI-ból, amit mindig is akartak.

"Nem akarjuk belezsarolni a rajongóinkat a vásárlásba azzal, hogy azt mondjuk, hogy ez lehet az utolsó. Ettől függetlenül nem akarjuk tagadni sem."

Mi egy kicsit szurkolunk, mert függetlenül minden hibájától, egy történelmi verekedős sorozatról van szó. Ti megveszitek majd a hatodik részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)