Hirdetés

SoulCalibur VI - Yoshimitsu is visszatér

|

Legutóbb csápokkal láthattuk a karaktert, aki megvillanthatja majd harci tudását a Soulcalibur VI-ban is.

Hirdetés

A Tekken széria egyik kedvelt harcosa, valamint egyben a Manji klán vezetője, Yoshimitsu sokadszorra tér vissza, az elmúlt években számos alakban ábrázolták már. Legutoljára például polipszörnyként a Tekken 7-ben. 

Hirdetés

A Bandai Namco most felfedte, hogy Yoshimitsu a Soulcalibur VI felhozatalában is benne lesz, ám a legutóbbi Tekkennel ellentétben nem csáposan, hanem mechanikus nindzsaként. A mellékelt trailerben lecsekkolhatjátok, hogy a karakter milyen stílusban harcol speciális kardjával: 

A Soulcalibur VI valamikor 2018-ban jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, Yoshimitsun kívül pedig már biztosan szerepel benne Ríviai Geralt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)