Hirdetés

Soulja Boy szerint ő okozta Reggie visszavonulását, az internet szerint téved

|

A másfél számos rapper akkora játékipari csávónak érzi magát, hogy szerinte miatta vonult vissza az amerikai Nintendo elnöke. Ha másért nem is, a választweetek miatt örülünk, hogy ezt kiposztolta.

Hirdetés

Soulja Boy a rap világ molylepkéje az elmúlt hónapokban megpróbált belefolyni a játékiparba olyan konzolokkal, melyek nyilvánvaló koppintásai voltak már létező hardvereknek. Nem kevés problémát okozott ez az előadónak, de ő ettől még büszke üzletembernek vallja magát.

Hirdetés

Miután az amerikai Nintendo szeretve tisztelt arca, Reggie Fils-Aimé néhány napja bejelentette lemondását, Soulja Boy kitette a szerinte nagyon vicces (legalábbis mi reméljük, hogy viccből mondta) tweetet miszerint ő okozta a legenda lemondását. Az internet nem nevetett, de mi igen, a számtalan jobbnál jobb reakción.

Mi teljes szívből kívánjuk, hogy Soulja Boy a továbbiakban is hasonlóan átgondolt tweetekkel bombázzon minket, hogy aztán egy hatalmas tálnyi pattogatott kukorica társaságában olvasgathassuk a reakciókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)