Hirdetés

Soulslike Final Fantasy érkezhet PS5-re a Nioh fejlesztőitől

|

A Final Fantasy Origin már az alapkoncepció szintjén megvett minket.

Hirdetés

Elvileg az idei E3-on fogják bemutatni a Square Enix igazán különleges új projektjét, azt a Final Fantasy Origin a legelső, NES-es, 1987ben megjelent Final Fantasy játék világában játszódik, soulslike játékmenetet kínál, és nem mellékesen az a Team Ninja fejleszti, aki korábban már két remek Nioh epizódot is leszállított már nekünk például. 

A Final Fantasy Origin a híresztelések (egészen konkrétan a Fanbyte cikke) szerint első körben kizárólag PlayStation 5 konzolokra jelenik meg, később viszont majd PC-re is érkezhet. 

Hirdetés

Egyelőre nagyon kevés konkrétumot tudunk a készülő játékról, de úgy tűnik, hogy egy akció-RPG címet kapunk, ami a Dark Souls szériára, vagy épp a Team Ninja-féle két Nioh epizódra hajaz majd. Korábban már felröppentek kósza pletykák a játék kapcsán, de a Fanbyte elvileg most tényleg meg tudta erősíteni a híreket saját forrásai segítségével, így derült fény a Final Fantasy Origin címre is.

Elvileg már az is tudni lehet, hogy a nyár folyamán Stranger in Paradise címmel kapunk egy alfa demót is. Kíváncsian várjuk a részleteket és az E3-at.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)