Hirdetés

Soundfall - a játék, melyben a ritmus és az akció kiegészítik egymást

|

Néhány egykori Epic Games-es fejlesztő új stúdiót alapított, első projektjük pedig egy különleges stílusú twin-stick shooter lesz, amelyben mindent a zene ural.

Hirdetés

A Guitar Hero sorozat leáldozása óta viszonylag kevés ritmusjátékot kapunk és még ritkább az, ha mindezt az akcióműfajfal párosítja valaki. Márpedig a volt Epic-fejlesztők által alapított Drastic Games pontosan egy ilyen típusú játékmenetet álmodott meg.

Hirdetés

A Soundfall történetének főhőse Melody, egy audiofil lány, akinek meg kell mentenie Symphonia birodalmát a gonosz Discordtól (nem a beszélgetőprogramtól), ezt pedig úgy teheti meg, ha egy véletlenszerűen generált világban felveszi a harcot. A játékmenet érdekessége, hogy a zene változásával maga a pálya is megváltozik, nekünk pedig ütemre kell cselekednünk. 

A Soundfall PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre készül és legkorábban 2019-ben számíthatunk rá, bár az EGX, a PAX West és a PAX Australia résztvevői kipróbálhatják majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)