Hirdetés

South Park: From Dusk Till Casa Bonita - megvan, mikor jön az első nagy DLC

|

A The Fractured But Whole-hoz két sztoribővítő csomag készül, az egyiket még ebben a hónapban megkapjuk.

Hirdetés

A mai napig nem tudni, eljuthatunk-e valaha Kanadába, amit az alapjátékban ugyan tease-eltek, de amikor bejelentették a DLC-ket, erről nem esett szó.

Hirdetés

A From Dusk Till Casa Bonita leírásában sem szerepel semmi ennek kapcsán, viszont azt megtudtuk, hogy a csomag március 20-án jön, és egy új sztori mellett egy csomó mást is hoz. Mysterion (Kenny) húga csatlakozott a vámpírokhoz, akik a Casa Bonitában vertek tanyát, mi pedig a támogató szerepkörben játszó Henrietta segítségével indulhatunk a lány megmentésére. Választhatjuk az új kaszt, a Netherborn okkult képességeit, valamint goth ruhákba öltözhethetjük karakterünket. A képek alapján lesz egy újfajta módja a kulázásnak.

Az első, a Season Pass-szal járó extra, a Danger Deck még decemberben jelent meg, de az nem hozott új sztorit, csak nehezebb harcot. A második csomag a Bring the Crunch lesz, erről szinte semmit nem tudunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)