Hirdetés

South Park: From Dusk Till Casa Bonita - súlyos trailerrel jelent meg az új DLC

|

Eric Cartman paradicsomába, a Casa Bonitába visz minket a South Park: The Fractured But Whole első sztori DLC-je, amelyben a vámpírok és gótok kapják a reflektorfényt. Na meg az epres daiquirit.

Hirdetés

Összesen két DLC bővíti ki a South Park: The Fractured But Whole sztoriját, amelyek közül az első ma jelent meg (a korábban befutott Danger Deckkel csak a harcot gyakorolhatjuk). 

Hirdetés

Az Alkonyattól Pirkadatig előtt tisztelgő From Dusk Til Casa Bonita a címben szereplő helyszínen játszódik, ahol Mysterion és a Mosómedve (The Coon) oldalán küzdünk meg a vámpírokkal. Persze ebből a buliból nem maradhatnak ki a vérszívóktól nem sokban különböző (dehogynem!) gótok sem, a boszorkányok erejével bíró Henrietta például társként segít nekünk megmenteni Kenny vámpírnak állt húgát. Új karakterek, új erők, új kaszt (az okkult képességeket használó Netherborn), új ruhák és még több mexikói kaja vár ránk. 

A következő sztori DLC a Bring the Crunch lesz, amely valamikor idén fog megjelenni és a vadonatúj történet mellett egy teljesen új szuperhős karakterosztályt is tartogat nekünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)