Hirdetés

South Park: The Stick of Truth - úton a magyarítás

|

Hamarosan magyar felirattal ellátva tolhatjuk az Obsidian polgárpukkasztó szerepjátékát, a South Park: The Stick of Truth-ot.

Hirdetés

Az elsősorban rajongókat megcélzó South Park: The Stick of Truth szerepjáték a sorozatra jellemző frappáns és politikailag teljesen inkorrekt szövegekkel operált, amelyek egy részét szinte lehetetlenség ugyanolyan minőségien magyarra fordítani, egy lelkes felhasználó, peti170 azonban mégis megpróbálta. Hamarosan mi, kis pöcsök is kipróbálhatjuk, mire jutott vele.

A fordító célegyenesbe ért a South Park: The Stick of Truth fordításával, amelyet a tervek szerint augusztus 28-án fejez be, majd azon a napon elérhetővé teszi számunkra is e csodát. De erről beszéljen helyettünk inkább a nem hivatalos fordításhoz készült trailer:

Köszönjük előre is a magyar feliratot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)