Hirdetés

South Park: The Fractured but Whole - Európában ezt is cenzúrázhatják

|

A The Stick of Truthban összesen hét olyan jelenet volt, amit az európai játékosok nem nézhettek meg, csak szöveges leírást láthattak arról, mi történik. Nincs arra garancia, hogy a The Fractured but Whole esetében ez másképp lesz.

Hirdetés

Aki kettőnél több részt látott a South Parkból, azt nagy meglepetés már nem érheti, de nyilván volt valaki, aki beleszólt a Ubisoft-féle játékba, hogy védje az ifjúságot a káros hatásoktól. 

A legutóbbi South Park játékot, a The Stick of Truth-t Európában cenzúrázták, öt anális szondás és két abortuszos jelenetet találtak túl durvának az illetékesek. Aki akarta, nyilván megnézhette mindet már a megjelenés napján, de az nem számít, az internet még napjainkban is úri kiváltság, arra gondoltak, biztos senki nem próbálja majd meg a segítségével áthidalni a kellemetlenséget. 

A Ubisoft egyik képviselője, a tervezési vezetőként dolgozó Paul Cross a napokban azt nyilatkozta, egyelőre nem garantálhatja, hogy a The Fractured but Whole bizonyos jelenetei nem lesznek cenzúrázva. Nyilván Matt Stone és Trey Parker, a sorozat két atyja nem akar cenzúrát, de nem fogják magukat vissza emiatt: ami eszükbe jut, azt leírják, aztán majd a kiadó eldönti, mi fér bele és mi nem. A csapat a korhatárbesorolási bizottságokkal együttműködve próbálja kitolni a határokat, és igyekeznek arra ügyelni, hogy az ausztrálok se akarják betiltani a játékot.

Valószínűleg az a minijáték, aminek során konzolon a kontroller két analógját ellentétes irányba húzva kell vécézés közben szétfeszíteni a farpofákat, maradhat. Mi legalábbis nagyon reméljük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)