Hirdetés

South Park: The Fractured But Whole - még júliusban érkezik az új DLC

|

Hamarosan újra tündökölhetünk a south parki szuperhősök szerepében.

Hirdetés

A Ubisoft hivatalosan bejelentette, hogy a South Park: The Fractured But Whole következő DLC-je, a Bring the Crunch július 31-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés

A Bring the Crunch egy új sztori kampánnyal bővíti a játékot, illetve érkezik egy új szuperhős kaszt, a Final Girl is. A történet a Coont és barátait követi a Lake Tardicaca nyári táborban, ahol a felügyelők rejtélyes módon eltűntek. A kalandokban már csatlakozik a csapathot Mint-Berry Crunch, vagyis Bradley Biggle is, akinek másik alteregója, Gok-zarah nemrégiben tért vissza a Kokujonról.

A Final Girl hőskaszt egy új harci stílussal bővíti a játék repertoárját - hősünkkel új taktikát és csapdákat bevetve küzdhetünk a gonoszok ellen. 

Sőt, a DLC mellett a Ubisoft azt is bejelentette, hogy hamarosan Nintendo Switchre is meg fog jelenni a South Park: The Stick of Truth. Pontos dátumot nem határoztak meg, de várhatóan szeptembertől lesz megvásárolható.

Nektek hogy tetszik az új DLC témája?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)