Hirdetés

South Park: The Fractured but Whole - már a korhatár-besorolás leírása is ígéretes (18+)

|

Az ESRB fontosnak tartotta kiemelni, hogy az egyik jelenetben egy törölköző szexuális aktust létesít egy férfivel egy sikátorban. Ausztrália nem cenzúráz.

Hirdetés

Nem beszél túl sokat a Ubisoft a South Park: The Fractured but Whole-ról, de továbbra is úgy áll a helyzet, hogy a játék októberben megjelenik. Az Egyesült Államokban korhatár-besorolást végző szervezet, az ESRB értékelői már végig is játszották, és nyilván az M, avagy a "csak felnőtteknek" kategóriába sorolták, de magát az indoklást is megéri elolvasni.

Hirdetés

Általában röviden elmagyarázzák, mik azok a jelenetek, amik kiváltották az értékelést, és mire számíthatnak a játékosok. A The Fractured but Whole esetében a következőkkel találkozhatunk:

- lefejezés

- csonkítás

- vizelés

- székletürítés

- öltánc közben szellentés

- egy törölköző kitakarva ugyan, de jól láthatóan szexuális aktust létesít egy férfival egy sikátorban

- egy férfi többször síkosítóért nyúl, amikor biztonsági kamerák képeit nézi

- meztelenség (mellek, fenekek, férfi nemiszervek)

- kokain felszippantása

- marihuána kiváltása egy karakter számára

- káromkodás

Szóval igen, ez még mindig egy South Park játék lesz. Az ausztráloknál nem csapta ki a biztosítékot, a Ubisoft Australia megerősítette, hogy cenzúra nélkül jelenik meg az országban.

Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)