Hirdetés

South Park: The Fractured but Whole - megint késik, de lehet, hogy nem sokat

|

A Ubisoft elcsúsztatta a South Park: The Fractured but Whole megjelenési dátumát.

Hirdetés

Valahogy nem akar összeállni az új South Park játék, pedig az alapján, amit eddig láttunk belőle, nincs vele probléma. A projekten a Ubisoft San Francisco dolgozik, mely nem készített eddig önállóan AAA játékot (hacsak a Rocksmitht nem vesszük annak), de előlegezzük meg a bizalmat.

Miután a tavaly decemberi megjelenés meghiúsult, 2017 első negyedévét jelölte meg a Ubisoft, azonban a ma kiadott pénzügyi jelentésben már az szerepelt, hogy a játék a következő pénzügyi évben, 2017 áprilisa és 2018 márciusa között jelenhet meg. Jó esetben április, rossz esetben alighanem az őszi szezon, mert egy több mint egy éves halasztás elég durva lenne.

Egy hónapja, az Xbox Rewards oldalán március 30-a volt feltüntetve. Lehet, hogy a játék tényleg ezen a napon jön, de a bevételekkel a Ubisoft már a következő pénzügyi évre számol. 

A Ubisoft egy külön blogposztot is szentelt a halasztásnak, de semmit nem tett hozzá ezzel a jelentésben írtakhoz.

Várjuk a dátum bejelentését. Van okunk azt hinni, hogy tavasznál tovább nem tolódik, de a játékvilág pillanatról pillanatra változik, semmiben sem lehetünk már biztosak. Pláne a Ubinál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)