Hirdetés

South Park: The Fractured but Whole - idén már nem játszhatunk vele

|

A Ubisoft elhalasztotta a South Park: The Fractured but Whole megjelenését, így aki azt kérte karácsonyra, lehúzhatja a listájáról.

Hirdetés

Tegnap elindult a South Park 20. évada, és hát mi mással ünnepelhetnénk ezt, mint azzal a remek hírrel, hogy még többet várhatuk a következő játékra. Valószínűleg nem volt ez tudatosan összehangolva, de akkor is furán jött ki.

A Ubisoft hivatalos blogján jelentette be, hogy a Fractured but Whole december 6-ai megjelenése nem fog összejönni, ehelyett valamikor 2017 első negyedévében kapjuk meg a játékot. A halasztás hátterében az áll, hogy a csapat szeretne megfelelni a rajongók által támasztott magas elvárásoknak, de szükségük van némi időre. Hogy ez pontosan mit takar, azt nem tudjuk, de valószínűleg nem bugokra vadásznak, és nem is konkurenciától félnek - lévén az lényegében nincs. Mindegy, jöjjön később, csak készüljön el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)