Hirdetés

South Park: The Fractured But Whole - karakterünk bőrszínétől függ majd a nehézségi szint

|

Ha valaki esetleg attól tartott volna, hogy túl polkorrekt lesz az új South Park, akkor van egy jó hírünk: nem lesz.

Hirdetés

Az első részhez hasonlóan a South Park játék folytatása is tele lesz vicces jelenetekkel, és a jelek szerint legalább olyan őrült és polgárpukkasztó lesz az egész, mint a sorozat, de ezt igazából el is várjuk tőle.

Hirdetés

A Eurogamer jóvoltából belenézhetünk egy kicsit a Ubisoft játékába, ami már a karaktergenerálásnál erősen indít, ugyanis miután végeztünk a testreszabással, ki kell választanunk a nehézségi szintet, és ahogy a legnehezebb fokozat felé húzzuk a csúszkát, úgy lesz egyre sötétebb hősünk bőrszíne.

Az alábbi videóban nagyjából 5:40-nél látható a jelenet.

Úgy tűnik, hogy fejlesztők nem fognak finomkodni a kényes témák kapcsán sem, Cartman megjegyzése a nehézségi szint kapcsán pedig csak hab a tortán:

"Nyugi, ez nincs hatással a harcra, viszont életed minden más területére igen."

A South Park: The Fractured But Whole október 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, mi pedig már alig várjuk, hogy megnézhessük, miféle eszement dolgokat tartogat még a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)