Hirdetés

South Park: The Fractured but Whole - lány karaktert is választhatunk

|

A South Park: The Fractured but Whole főszereplőjét most is mi alkothatjuk meg, és már nem csak fiúval játszhatunk.

Hirdetés

A fantasy témájú South Park: The Stick of Truth-ban külön frakciót alkottak a lányok, így a készítők nem tudták megoldani, hogy a játékosok női karakterrel nyomulhassanak - újra kellett volna írni az egészet, és azt nem vállalták be.

A folytatásnak viszont eleve úgy láttak neki, hogy azt akarták, a játékosok eldönthessék, lányt vagy fiút akarnak-e irányítani. A főszereplő most is a sorozat fő karaktereihez csatlakozik, akik fiúk, és köztudottan nem nagyon bírják a lányokat, de Matt Stone, a széria egyik atyja elmondta, ezzel is számoltak. Még nem tudni, pontosan mi lesz más, ha egyik vagy másik nem mellett döntünk, de az biztos, hogy néhány dolog és a karakterek hozzáállása különbözőképpen alakul.

A South Park: The Fractured but Whole december 6-án jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)