Hirdetés

South Park: The Fractured But Whole - kiderült, mivel tömték meg a szezonbérletet

|

A season pass tartalmaz olyan extrákat is, amik már a játék megjelenésének napján elérhetővé válnak.

Hirdetés

Nem kell tovább találgatni, végre kiderült, egészen pontosan miket is tartalmaz majd a South Park: The Fractured But Whole szezonbérlete. A season pass a Gold, fémdobozos Gold és Collector's Gold kiadás tulajdonosainak alapvetően is jár, a többiek 30 dolláros áron szerezhetik be. 

Hirdetés

Számos játékbéli jelmez, új hősök, perkek és Törcsi, személyében egy új segéd mellett komolyabb tartalmi bővítményekre is számíthatnak azok, akik a season pass megvásárlása mellett döntenek. Danger Deck névvel rögtön decemberben érkezik egy harci kihívásokat rejtő helyszín, ami Doctor Timothy gonosz bázisának képében kínál feladatokat. Itt exkluzív jelmezeket és varázstárgyakat is feloldhatunk majd. 

Valamikor 2018-ban jelenik meg a From Dusk till Casa Bonita nevezetű sztori DLC, ami egy új helyszínnel bővíti a játékot. The Coon és Mysterion segítségével le kell majd győznünk azt a démoni erőt, ami a világ legmenőbb helyén, vagyis a Casa Bonitában vert tanyát. 

Ugyancsak valamikor a jövő év folyamán kapjuk meg a Bring the Crunch DLC-t, ami az új történet mellett egy teljesen új szuperhős karakterosztályt is megnyit a játékosok számára.

A South Park: The Fractured But Whole október 17-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Már a megjelenés napján elérhetővé válik a season pass tulajdonosainak a Relics of Zaron jelmez és perk csomag, ami külön 5 dollárba kerülne. A hasznos tippekkel szolgáló Törcsi egyébként 2 dollárért vásárolható meg, a két sztori DLC egyenként 12 dollárba, a Danger Deck pedig 6 dollárba kerül azoknak, akik nem akarnak beruházni az egész szezonbérletre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)