Hirdetés

South Park: The Fractured but Whole - jön a Switch-változat?

|

Tökéletes terep lenne az új South Park játék számára a Nintendo Switch, és úgy tűnik, a Ubisoft megpróbálkozik vele.

Hirdetés

Most, hogy a konzol felfutott és óriási sikert aratott, külsős fejlesztők is bátrabban mernek rá játékot készíteni, úgyhogy készülhetünk egy rakás portra a már bejelentetteken túl is.

Hirdetés

Egy ausztrál viszonteladó, a Sanity oldalán március 13-ai megjelenési dátummal szerepel a South Park: The Fractured but Whole Switch-változata. Nem volt könnyű dolga a Ubisoft San Franciscónak, nehezen született meg a játék, úgyhogy teljesen meg tudjuk érteni, miért nem jött a többi változattal egyidőben, viszont fél év alatt simán el lehet készíteni egy portot, pláne ha egy olyan, nem kimondottan hardverigényes játékról beszélünk, mint ez.

A hivatalos bejelentésre még várnunk kell, addig is mondjátok el, mit gondoltok róla, van-e helye a platformon, játszanátok-e a játékkal mondjuk a vonaton vagy a buszon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)