Hirdetés

South Park: The Fractured but Whole tesztek - a szellentés vicces

|

A külföldi sajtó is egyetért azzal, hogy az új South Park játék jól sikerült. Többnyire.

Hirdetés

Ma délután 1-kor lejárt az embargó, mindenki elmondhatta véleményét a South Park: The Fractured but Whole-ról, és köszönhetően annak, hogy a Ubisoft már a múlt héten elküldte a tesztpéldányokat, sokan tudtak pontszámot adni a játékra.

Hirdetés

Nekem nagyon tetszett, mint azt a tesztünkben is olvashatjátok, és a többség egyetért velem. Egyedül a Eurogamer húzta le, a nagyoktól zömmel 8-9 körüli értékeléseket kapott. Sokan értékelték a sorozathoz való hűségét, a humort (néhányan úgy érezték, kevés volt az igazán ütős poén), mások monotonnak találták, illetve úgy érezték, nem volt elég idejük a készítőknek kibontakozni. A PS4-es változat 35 értékelés után 80 ponton áll Metacriticen, íme a nagyok pontjai:

GameInformer - 8,75/10
GameSpot - 8/10
GamesRadar+ - 4,5/5
IGN US - 8,5/10
Polygon - 7/10
USGamer - 4/5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)