Hirdetés

South Park: The Fractured But Whole - mától ingyen kipróbálhatjuk konzolon

|

Egy héttel a South Park: The Fractured But Whole megjelenése után a Ubisoft egy rövid ízelítőt ad az új kalandból, legalábbis a konzolos játékosoknak.

Hirdetés

A legnagyobb rajongókat valószínűleg sikerült felhypeolni a South Park: The Fractured But Whole megjelenésére, de a Ubisoft valószínűleg a sorozat kevésbé hardcore rajongóit is szeretné a coloradói kisvárosba csábítani a szuperhősös kalandra. Így most egy egészen rövid ízelítőt minden konzolos játékos ingyen kap meg.

Hirdetés

A tartalom és a játékmenet tekintetében a PlayStation 4-re és Xbox One-ra letölthető próbaverzió semmilyen megkötést nem tartalmaz, de a készítők mindössze egy óráig engednek minket South Parkban mászkálni. Ez alatt valószínűleg az elődjénél jelentősen komplexebb Fractured But Whole összes rendszerével sem ismerkedhetünk meg, de a poénok már az első órában is elkezdenek záporozni, ahogy a harcrendszerbe is belekóstolhatunk.

Ti éltek a demó lehetőségével, vagy már eldöntöttétek, hogy érdekel-e az új South Park játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)