Hirdetés

South Park: The Fractured but Whole - az utolsó trailert sem cenzúrázták

|

A történet felvezetése mellett egy kis harc, illetve a sorozathoz hűen egy jó adag káromkodás is került a South Park: The Fractured But Whole utolsó kedvcsinálójába.

Hirdetés

Ugyan ma már mindenki rátehette a kezét a South Park: The Fractured But Whole-ra, a Ubisoft valószínűleg úgy gondolta, néhány játékosnak még kell egy kis noszogatás, így egy utolsó kedvcsinálót közzétettek tegnap este. Ugyan korábban mindkettőt alaposan bemutatták már, ebben a harcból és a történetből is adtak egy kis ízelítőt.

Hirdetés

Így sorra vették a videóban, melyik kölyköt milyen szuperhősként láthatjuk viszont a játékban, de a történet más elemeiről és a bunyóból is került néhány snitt a launch trailerbe. Aki viszont másfél percnél bővebben szeretne tájékozódni a South Park: The Fractured But Whole-ról, annak ajánljuk Paca tesztjét, aki bővebben kifejti, hogyan mélyítette el a játékmenetet a Ubisoft San Francisco csapata, ahogy azt is elmondja, milyen lett a sztori és a felfedezés a Stick of Truth-hoz képest.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)