Hirdetés

South Park: The Stick of Truth - 1,6 millió kis pöcsös

|

Stan, Kyle, Kenny és Cartman kalandja elég sikeres volt és megérdemelten hozta azokat az eladási statisztikákat. Azt nem tudjuk, miért tartott eddig összeszámolni.

Hirdetés

Az Obsidian Entertainment figyelmét most biztosan leköti a Pillars of Eternity foltozása, de azért annak is biztosan örülnek, hogy a South Park: The Stick of Truth ilyen komoly sikereket tudott elérni. 

A Ubisoft nemrég hozta nyilvánosságra a negyedéves bevételeket, amiből kiderült, hogy South Park lakóinak legújabb kalandja remekül teljesített. Az emberek és elfek viaskodására eddig 1,6 millió játékos volt kíváncsi, ami azért elég szép statisztika. Nyilván nem véletlenül hozta a játék ezeket a számokat, hiszen a szakma és a játékosok egyaránt odáig voltak a meglehetősen véleményes poénokkal operáló játékért, még mi is nagyon szerettük. A cenzúra már nem volt ennyire elnéző, de ez már más kérdés. Mi csupán csak ennyit tudunk hozzáfűzni az elért sikerekhez.

Nektek hogy tetszett a Stick of Truth?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)