Hirdetés

South Park: The Stick of Truth - már jöhet is a folytatás

|

A készítők a Stick of Truth sikerétől tették függővé, hogy lesz-e folytatása a kalandnak. A siker itt van, de mi a helyzet a második résszel?

Hirdetés

A South Park: The Stick of Truth egyértelműen a sorozat rajongóinak készült és úgy látszik, hogy így, több mint másfél évtized után is akad belőlünk bőven. A szakma képviselőinél és a játékosoknál egyaránt sikert aratott a South Park RPG.

Korábban egy interjúban Trey Parker és Matt Stone azt mondta, hogy a South Park: The Stick of Truth csak akkor kaphat folytatást, ha a most kiadott játék értékelései és fogadtatása megfelelő lesz. Ahogy a mi tesztünkben is olvashattátok, a Stick of Truth még a cenzúra ellenére is nagyon rendben van és a szakmabeliek nagy része is ezen a véleményen van. Tehát akkor mi a helyzet a folytatással?

"Soha ne mondd, hogy soha. Újra végigcsinálnám valamilyen formában. A videojátékok nagyon érdekesek" - mondta Matt Stone.

Mindezt annak ellenére, hogy a South Park: The Stick of Truth fejlesztése egy hatalmas káosz volt. Ugye nekik is át kellett vészelniük a THQ csődjét és nem hittük volna, hogy ennyire jól veszik ezt az akadályt. Stone bevallotta, hogy "egy brutális vállalkozás volt" és "lényegesen nehezebb, mint amire számítottak".

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy végül hogy alakul a South Park RPG folytatásának a sorsa, de egy ekkora siker után kár lenne kihagyni a ziccert. Ti mit gondoltok? Benne lennétek még egy kalandban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)