Hirdetés

South Park: The Stick of Truth - önállóan is játszható lesz PS4-en és Xbox One-on

|

Jelenleg csak az játszhat ezeken a konzolokon az első South Park szerepjátékkal, aki előrendelte a The Fractured but Whole-t, de ez nagyon hamar változni fog.

Hirdetés

Megoszlanak a vélemények arról, jó lett-e a The Fractured but Whole, viszont abban nagyjából mindenki egyetért, hogy a The Stick of Truth jobban sikerült.

Hirdetés

Bátrabb volt, gusztustalanabb, meglepőbb, kreatívabb (Kanada!), South Park-osabb. Aki az előző generációban nem játszott vele, de PlayStation 4-en vagy Xbox One-on szeretné pótolni a hiányosságot, az február 13-ától megteheti 30 dollárnak megfelelő összegért cserébe, tehát kb. 10 000 forintért. Nem egy remasterről van szó, hanem az eredeti változatról, de ez pont az a játék, amit fölösleges lett volna újrakeverni. Ha bírjátok a sorozat humorát, semmiképp ne hagyjátok ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)