Hirdetés

South Park: The Stick of Truth - a németeknél még erősebb lesz a cenzúra

|

Egyes területeken kicsit szigorúbb lesz a cenzúra a South Park: The Stick of Truth kapcsán, nem csak az abortusz és az anális szonda marad ki.

Hirdetés

A South Park: The Stick of Truth cenzúrájáról már volt szó a napokban, de azóta a tesztpéldányok alapján újabb kérdések merültem fel a játékkal kapcsolatban.

A játékban - ahogy a sorozatban is - több alkalommal szerepet kapnak a különböző náci szimbólumok, amiket persze egyes országokban nem látnak különösebben szívesen. Sőt. A játék részleteiről egyelőre nem tudunk megosztani veletek részleteket, mert még embargó alatt van minden információ, de a VG24/7 rákérdezett erre a Ubisoftnál, akik elmondták, hogy a "német törvényeknek megfelelően minden náci szimbólumok kivettek a játéknak abból a verziójából".

Az anális szondával, illetve az abortusszal foglalkozó részek egyik európai vagy közel-keleti kiadásban sem lesznek benne, csak az amerikai South Park: The Stick of Truth lesz ebből a szempontból teljes. 

Jövő héten majd többet is megoszthatunk veletek a South Park: The Stick of Truth tesztünkben, de addig is meséljétek el, hogy mit gondoltok a játékról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)