Hirdetés

South Park: The Stick of Truth - Elemében az új srác

|

Egy olyan videót vetítettek le a VGA rendezvénye alatt, amelyben végre többet megtudhatunk az Obsidian South Park szerepjátékának főszereplőjéről.

Hirdetés

Mindenkinek van véleménye a South Park című sorozatról, amely senkit és semmit nem kímél őszinte véleménynyilvánításában és ez várhatóan az Obsidian szerepjátékában sem fog változni.

Erre szinte biztosítékot jelent az alkotók bevonása a fejlesztési munkálatokba, így a South Park: The Stick of Truth teljes mértékben Trey Parker és Matt Stone elképzelései alapján kerül majd a játékosok markába. A játék a 2012-es VGA összejövetelt sem hagyhatta ki és az eddigi kedvcsinálókkal ellentétben most nem a sorozatból ismerős szereplőkről kaptunk előzetest, hanem a játék főszereplője, az Új Srác került fókuszba, akit mi magunk alakítunk.

South Park: The Stick of Truth - World Premiere... by SpieleReportDE

A South Park: The Stick of Truth PC, PS3 és X360 platformokra várhatóan 2013 májusában érkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)