Hirdetés

South Park: The Stick of Truth - horogkeresztek miatt csúszik a német megjelenés

|

Németországban el kellett halasztani a South Park: The Stick of Truth megjelenését, mert benne felejtettek egy-két náci szimbólumot.

Hirdetés

South Park: The Stick of Truth Németországban és Ausztriában egy fokkal szigorúbb cenzúra után kerülhet csak a játékosok kezébe, ugyanis a helyi törtvények tiltják bármilyen náci szimbólum használatát.

South Park: The Stick of Truth megjelenését elhalasztották Németországban és Ausztriában. "Sajnálattal közöljük, hogy nem áll módunkban az előrendelt South Park: The Stick of Truth-t elhozni március 6-ára, amikorra eredetileg terveztük" - áll a német Steam játékoldalán. A Steam a már ismert okokra hivatkozva tolta el a megjelenést és egyelőre nem adtak új dátumot, de biztosítottak mindenkit, hogy felesleges lemondani az előrendeléseket, mert hamarosan közlik az új időpontot

 


Ez a South Park: The Stick of Truth összes verzióját érintő probléma, ezért úgy látszik, hogy a német és osztrák területeknek még egy kis ideig várniuk kell, hogy elkezdhessék a kalandot South Parkban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)