Hirdetés

South Park: The Stick of Truth - már PS4-re és Xbox One-ra is beszerezhető

|

Eddig csupán azok játszhattak a jelenlegi generációs konzolokon az előző South Park szerepjátékkal, akik előrendelték a The Fractured but Whole-t, viszont mától már nem ez a helyzet, bárki megvásárolhatja. Van hozzá trailerünk is.

Hirdetés

Egy fokkal visszafogottabb, de ugyanúgy zseniális lett a South Park: The Fractured but Whole, mint amilyen az elődje, a The Strick of Truth volt, amelyet mindenkinek ki kell próbálnia, aki kedveli a sorozat humorát. Eddig azonban csakis azok tehették ezt meg a jelenlegi generációs konzolokon, akik előrendelték a folytatást. Mától ennek vége. 

Hirdetés

A South Park: The Stick of Truth immáron önállóan is beszerezhető és játszható lett PlayStation 4-en és Xbox One-on, így mielőtt előzetes ismeretek nélkül belecsapnátok a Fractured but Whole-ba, még felkészülhettek a rátok váró sírva-röhögős megpróbáltatásokra az első epizóddal. Kezdjétek rögtön a megjelenéshez készült trailerrel: 

Nektek mi volt a kedvenc pillanatotok a South Park: The Stick of Truth végigjátszásakor? És miért pont a hálószobai minikalandok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)