Hirdetés

South Park: The Stick of Truth - nem kell hozzá a UPlay

|

A DRM-es hisztik időszakát éljük, ezért felüdülés olyan játékról hallani, aminek a kiadója nem feltétlenül igyekszik beletolni az arcunkba az erre rendszeresített kliensét.

Hirdetés

A South Park: The Stick of Truth egyelőre úgy tűnik, hogy pontosan annyira polgárpukkasztóan szókimondó és szívmelengetően beteg lesz, mint maga a sorozat. Trey Parker és Matt Stone a szívükön viselik a játék sorsát és ez az eddig kiadott előzeteseken is jól látszik.

És nem csak ők, hanem az Obsidian és a Ubisoft is. A fejlesztő egyik tweetjéből ugyanis kiderült, hogy a South Park RPG-hez nem lesz szükség majd a UPlay kliensre, ami egy elég szimpatikus húzás a cégektől.

Amikor végighozsannázol egy Steam-telepítést, hogy aztán egy UPlay-es autentikációt is végigizgulhass, amikor te igazából semmi mást nem szeretnél már, csak játszani, az kicsit frusztráló lehet. A PC játékosok körében nem is különösebben népszerű megoldás a UPlay, és a tavalyi DRM-es hisztik után az összes cég lábujjhegyen járkál ezen az ingoványos talajon. 

 

A South Park: The Stick of Truth megjelenése március 7-én várható Európában, de már Steamen és a PlayStation Store-ban is előrendelhető. Hamarosan mi is beszámolunk az élményeinkről, de addig is meséljétek el, hogy mit vártok az első igazi interaktív South Park kalandtól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)