Hirdetés

Sovereign Symphony - A fizika oltárán

|

A török illetőségű Céidot Studios bejelentette új szerepjátékát Sovereign Symphony címmel. Az újgenerációs konzolokra is megjelenő alkotás egy kitalált történeten alapul, amely az elmúlt hat év során folyamatosan formálódott. A tudományos ismereteket sem nélkülöző sztorivonalnak köze van a kvantum fizikához, az "egyszerű" matematikához, sőt a még be nem bizonyított elméletekhez is. Az AGEIA PhysX kártyával rendelkező PC-s játékosok a világ sokkal valóságosabb változatával találkhozhatnak majd, bár sajnos konkrét részleteket nem közöltek. Ez nem is meglepő, figyelembe véve, hogy a játék csak 2008. első felében jelenik meg. Kiadtak viszont egy videót, ami - lévén technológiai demó - szintén nem árul el semmi érdemlegeset.

SOVEREIGN SYMPHONY TECH-DEMO
(Movie- 78,45 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)