Hirdetés

A Space Engineers fejlesztői mesterséges intelligencián dolgoznak

|

A Keen Software House ezúttal a mesterséges intelligencia felé evez, a GoodAI keretein belül készül a tanulással fejlődő mesterséges agy.

Hirdetés

A GoodAI tulajdonképpen a Space Engineerst fejlesztő Keen Software House leányvállalata, ahol egy új mesterséges intelligencia fejlesztésére koncentrálnak.

A mesterséges intelligencia a fejlesztők szerint "képes az emberi agy szintjén működni, jól alkalmazkodik bármilyen szituációhoz és eléggé tanulékony". A GoodAI célja, hogy ezzel a technológiával segítsék a tudomány és a videojátékok fejlődését. A legtöbb MI-t általában speciális feladatok elvégzésére tervezik, az általuk fejlesztett mesterséges agy viszont akármilyen problémát meg tud majd oldani. A fejlesztők még egy Brain Simulator nevű programot is kiadtak, ha valaki úgy gondolja, hogy szeretne egy saját AI-t építeni, akkor itt van rá a lehetőség. 

Mit szóltok a Keen Software House projektjéhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)