Hirdetés

Space Engineers - már félmillió űrszerelőnk van

|

Megjelenése óta a Space Engineers ötszázezer példányban kelt el a Steam Early Accessen.

Hirdetés

A Steam Early Access egyre nagyobb sikernek örvend. A DayZ és a Rust hatalmasat fogott a Steam projektjén, de persze hallottunk kevésbé sikeres játékokról is.

A Space Engineers viszont meglehetősen magabiztosan halad előre, a Keen Software októberben megjelent játékával mostanra félmillióan játszanak. A fejlesztők nagyon becsületesen dolgoznak a Space Engineers-en, az utóbbi időben a multiplayer mód mellett kijött a survival játékmód is.

Ha esetleg nem ismernétek még a játékot, akkor érdemes vetni egy pillantást a Steam adatlapjára, illetve Sirius is rákattant, úgyhogy sok Space Engineers livestreamet és videót láthattok az ő YouTube csatornáján is.

Ti kipróbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)