Hirdetés

Space Hulk: Deathwing - Enhanced Edition megjelenés - már tudjuk, mikor jön PC-re és PS4-re

|

Nem kell sokat várnunk az FPS felturbózott változatára, ugyanis még tavasszal megkapjuk azt.

Hirdetés

Nem lett hibátlan játék a Space Hulk: Deathwing, de a fejlesztők úgy döntöttek, orvosolják a problémákat, valamint kibővítik egy kicsit az alapjátékot. Így született meg az Enhanced Edition, aminek már a megjelenési dátumát is ismerjük.

Hirdetés

Az alapjátékhoz képest elég sok mindennel bővült a Space Hulk: Deathwing - Enhanced Edition, ugyanis új ellenfelek, fegyverek, valamint küldetések is bekerültek. Ezen felül kapunk még egy vadonatúj kasztot, a közelharcra szakosodott Chaplaint, illetve a Class Customizationnek köszönhetően folyamatosan oldhatunk fel játékbeli jóságokat, amelyeket a fejlesztők ígérete szerint csak a játékban szerezhetünk meg, nem mikrotranzakcióval.

A játék kibővített változata május 22-én érkezik meg PC-re és PlayStation 4-re, és érdemes lehet beruházni rá, ha tetszett az alapjáték, de hiányoltatok belőle ezt-azt.

Ti játszottatok az eredeti alkotással?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)