Hirdetés

Space Hulk: Deathwing - így szaggatnak a fegyverek

|

A Warhammer 40,000 univerzumában játszódó Space Hulk: Deathwing készítői ízelítőt adnak a játék fegyverarzenáljából. Ennél szebb videót ma még biztos nem láttatok.

Hirdetés

Adott egy űrhajóroncsokkal, kisbolygókkal és egyéb törmelékekkel teli része az űrnek, ami kvázi egy testként lebeg a világegyetemben. Természetesen az egész terület hemzseg az űrlényektől. De itt vagyunk mi, a hős, űrhajós gyalogosok, feladatunk pedig nem kisebb, mint megtisztítani a környéket és helyreállítani a hajókat, megmenteni belőlük a használható technológiát. Ehhez pedig remek fegyvereket használhatunk.

Nem csak lőfegyvereket, akad itt néhány közelharci darab, mint például a The Storm Bolter, de a Heavy Flame-höz hasonló, energiatöltetekkel bíró eszközt is bajtársunkká fogadhatjuk. Használhatunk még pajzsokat is a védelmünkre, ami például a Thunder Hammerrel együtt ütős párost alkot.

A Deathwing elit terminátorairól remek képeket is közzétettek a készítők a napokban, melyeken szintén akció közben láthatóak a karakterek. A játék várhatóan PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik, ha minden jól megy, még idén novemberben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)