Hirdetés

Space Hulk: Deathwing - FPS feldolgozás érkezik

|

Kiszivárgott egy brossúra, ami egy új belsőnézetes Space Hulk lövöldét sejtet, amit az Unreal Engine 4 fog hajtani.

Hirdetés

A Full Control Studios-féle Space Hulk múlt héten jelent meg, a körökre osztott stratégia kedvelőinek legnagyobb örömére, most viszont úgy tűnik, más stílusban is érkezik egy feldolgozás a Warhammer klasszikus táblajátékából.

Méghozzá az FPS műfajban, Space Hulk: Deathwing címmel, melyet az E.Y.E: Divine Cybermancy-t fejlesztő Streum On Studio, és a Game of Thrones játékokról is ismerős Cyanide Studios munkatársai közösen készítenek. Hivatalos bejelentésről szó sincs, mindez az alább látható "kiszivárgott" szórólapon olvasható:

A Deathwing egyébként egy elit alakulat a Warhammer 40k univerzumában, valamint ezen a címen jelent meg az eredeti táblajáték egyik kiegészítője is. A brossúra alapján a Space Hulk: Deathwing megjelenése 2014-ben várható, addig is érdemes szemmel tartani a (jelenleg nem üzemelő) spacehulk-deathwing.com weboldalt, hátha belefutunk a tutiba. Mit szóltok a Space Hulk FPS-hez, vajon újabb rókabőrről, vagy ígéretes koncepcióról van szó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)