Hirdetés

Space Hulk: Deathwing - Buzz Lightyear buzogánnyal

|

Végre megérkezett az első Space Hulk: Deathwing játékmenet trailer, amiből kiderült, hogy nagyjából mire is számíthatunk majd a kooperatív lövöldétől.

Hirdetés

A Space Hulk: Deathwing egy nagyon látványos és ígéretes lövöldének tűnt eddig is, viszont kicsit óvatosan figyeltük eddig, hiszen nem tudtuk, hogy mit várhatunk tőle. A most érkezett játékmenet videó végre rendesen bemutatta a játékot. A fenti képet tessék lekattintani és indul is a csoda.

Az adott volt, hogy Buzz Lightyear erőszakosabb haverjaival fogunk majd nagyon ronda dolgokra lövöldözni, de most már a harcrendszer is tiszta. Nagyjából ugyanarra kell számítanunk, mint bármelyik mezei lövöldében, csak sokkal sötétebb, veszélyesebb, és picit félelmetesebb lesz, mint egy átlag kooperatív móka. Az biztos, hogy a hatalmas világító buzogánnyal lehet majd ocsmány dolgokat művelni, egyelőre elég tetszetős az élmény, de ezt döntsétek el ti, és írjátok meg, mit gondoltok a látottak alapján.

Ha minden a tervek szerint megy, akkor a Space Hulk: Deathwing megjelenés PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra még idén remélhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)