Hirdetés

Space Hulk: Deathwing - közel húsz percet mutattak a játékmenetből

|

Nem sok van hátra a Space Hulk: Deathwing megjelenéséig, ezért a fejlesztők indítanak egy utolsó rohamot a meggyőzésünkre: majd' húsz percig láthatjuk mozgás közben a játékot!

Hirdetés

Ha valaki esetleg nem ismerné, a Space Hulk: Deathwing egy a Warhammer 40,000 univerzumában játszódó brutális taktikai lövölde, amit az Unreal Engine 4 motor hajt meg. A sztorit egyedül vagy akár három társunkkal kooperálva is végigtolhatjuk, csapatban pedig mindenki más típusú karakterrel darálhatja a szörnyeket. 

Hős űrgárdistákként nem kevesebb lesz a dolgunk, mint megtisztítani a környéket a hemzsegő ocsmányságoktól remek fegyvereket használva a szent cél érdekében. A stúdió most közel húsz percen keresztül prezentálja nekünk, hogy egészen pontosan milyen típusú játékmenet vár ránk a kampányban, amely a Focus Home Interactive információi szerint körülbelül 15 órányi játékidőt tartogat normál fokozaton, ami játszható akár kooperatívan is.

A Space Hulk: Deathwing megjelenése PC-re december 9-én várható, PlayStation 4-re és Xbox One-ra pedig valamikor 2017-ben számíthatunk rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)