Hirdetés

Space Hulk: Deathwing - friss in-game képek a Warhammer lövöldéből

|

Lassan de biztosan közeleg a Space Hulk: Deathwing megjelenése, a várakozás perceiben viszont érdemes megnézni a legújabb in-game screenshotokat.

Hirdetés

A pontos megjelenési dátum egyelőre még nem ismert, de a Space Hulk: Deathwing idén novemberben érkezik majd PC mellett várhatóan PS4-re és Xbox One-ra is. A kiadó Focus Home Interactive ezúttal néhány friss képet osztott meg a játék rajongóival, ezeket a galériában alább megnézhetitek.

A Deathwing a Warhammer 40,000 univerzumában játszódó taktikai FPS, ami alatt az Unreal Engine 4 motor dübörög. A sztorit egyedül vagy akár három társunkkal kooperálva is végigtolhatjuk, csapatban pedig mindenki más típusú karakterrel eshet neki a szörnyeknek. 

Az alábbi képeken a Deathwing elit Terminator osztagát láthatjuk akció közben, ezek alapján elég brutális lövöldére számíthatunk.

Mit gondoltok, várós a Warhammer FPS?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)