Hirdetés

Hatalmas frissítésnek örülhetnek a Space Hulk: Deathwing-játékosok

|

Az extra tartalmak mellett különféle javítások is érkeztek, jobb lett a teljesítmény és a töltési idők is lerövidültek.

Hirdetés

Tavaly decemberben jelent meg a Streum On Studio alkotása, a Space Hulk: Deathwing, ami a Warhammer univerzumba kalauzolja el a játékosokat, és ugyan a játék hangulata teljesen rendben volt, számos technikai problémával küzdött, amelyeket a fejlesztők igyekeznek befoltozgatni.

Az új frissítésnek köszönhetően a játék már gyorsabban tölti be a pályákat, a teljesítmény is sokat javult és a géntolvajok MI-je is módosult, így már okosabb ellenfelek várják a játékosokat.

Új fegyverek is érkeztek a co-op többjátékos módba, köztük olyan darabokkal, mint a Heavy Flamer vagy a Hellfire robbanó töltényei. Emellett a multiplayer kasztok már több felszerelést tudnak magukkal vinni a csatába.

Az újdonságokról itt olvashattok részletesebben.

Ti játszotok még a Space Hulk: Deathwinggel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)