Hirdetés

Spec Ops: The Line - Durvább lesz, mint a posztó?

|

Az ESRB bizottság döntésének értelmében a tavasszal megjelenő Spec Ops: The Line a legmagasabb besorolást kapta.

Hirdetés

A korhatár besorolásokért felelős bizottság, ismertebb nevén ESRB döntött a 2K Games kiadásában formálódó Spec Ops: The Line (hands on előzetes a februári GameStar hasábjain) sorsáról és a legmagasabb, M kategória sorolta a tavasszal debütáló FPS-t.

Ennek értelmében a Yager Development által fejlesztett shootert hazai földön is M kategóriával árusítják majd, ami a klasszikus értelemben vett 18-as karikának felel meg. S hogy miért döntött ilyen besorolás mellett az ESRB? Lássuk csak szépen sorban:

"Ellenséges katonák likvidálása gépfegyverekkel, puskákkal, gránátokkal. A csaták a reális lövöldözést imitálják, fájdalmas sikolyokkal, fejlövéssel, kifröccsenő vérrel, haldokló sérültekkel. Brutális közelharc, egyes fegyverek csonkított végtagokat és leszakadó testrészeket eredményeznek, súlyosan megégett vagy megcsonkított testek embertelen látványa. A játék során a játékosok fegyvertelen civilekre lőhetnek vagy dühös csőcselékre nyithatnak tüzet. A jelenetek intenzív erőszakot és véres cselekedeteket közvetítenek, a párbeszédekben olyan vulgáris szavak hallhatóak, mint a f*sz, sz*r, seggfej."

A Spec Ops: The Line fentiek leírtak szerint nem a gyermekeknek készült és leányálomnak sem épp nevezném, de PC-re, PS3-ra, valamint X360-ra változatlanul érkezik - várhatóan - március folyamán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)