Hirdetés

Spec Ops: The Line - pokoli volt a fejlesztés, ne számítsunk folytatásra

|

Biztos többen látnák szívesen a háború témáját érdekesen és egyedien feldolgozó Spec Ops: The Line folytatását, de a készítők annyira kevés esélyt látnak erre, hogy már az erre vonatkozó kérdésekre is egy jó adag fekete humorral válaszolnak.

Hirdetés

Ugyan a megjelenésekor nem pezsdült fel a játékvilág a Spec Ops: The Line-tól, utólag rengetegen rájöttek, milyen egyedi játékot alkotott a Yager csapata. Ennek ellenére a jelenleg a Dreadnoughton dolgozó csapat egyáltalán nem tartja valószínűnek, hogy valaha folytatás készüljön

Hirdetés

Az esetleges Spec Ops-folytatás kérdését egy rajongó tette fel Twitteren a játék írójának, Walt Williamsnek, aki teátrálisan ezt a választ adta arra, miért ne várjunk az új részre:

"Mert brutális volt a fejlesztés és mindenki, aki dolgozott rajta, inkább enne üvegszilánkokat, mint hogy még egyet elkészítsen. Ja, és nem fogyott jól."

A tényleges válasz persze az utóbbi félmondat volt, a csapatra vonatkozó rész csupán azt hivatott érzékeltetni, mennyire esélytelen, hogy a játékipar tucatlövöldébe csomagolt kritikája visszatérjen a képernyőre.

"Csak hogy tisztázzam a helyzetet, az előbb túloztam. Egy idő után már elég unalmas azt válaszolni, hogy »Nem fogyott jól, aztán továbbléptünk.«"

- írta később Williams.

Az író később azt is elárulta, hogy idővel rájöttek, a folytatásban igazából nem lett volna sok mondanivalójuk, ezért a történet semmiképp sem kapcsolódott volna a Spec Ops: The Line-hoz. A játék egyik dizájnere és pályatervezője, Enrique Colinet is becsatlakozott a beszélgetésbe, ő elárulta, hogy sok tervük és ötletük volt egy második játékhoz, ám a nem éppen kirobbanó fogadtatás és a pocsék eladási számok áthúzták a számításaikat. Végül Williams kitért a Spec Ops: The Line esetleges felújításának a kérdésére is, de elmondása szerint ennek a sorsa nem a Yager csapatán, hanem a jogokat birtokló 2K Gamesen múlik.

Szerintetek meg lehetne ismételni a Spec Ops sikerét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)