Hirdetés

Spec Ops: The Line - Háborúban nincs jó és rossz

|

Ma jelent meg Magyarországon a Spec Ops: The Line, ideje megismernünk a szereplőket.

Hirdetés

A Spec Ops: The Line (teszt a 2012/06-os GameStarban) játékmenetét tekintve nem mondható különösebben innovatívnak, ahhoz túlságosan is hasonlít a fedezékharc a Gears of War sorozatban látottakra. Teljesen más a helyzet viszont, ha a történetét vesszük górcső alá, mert ha valamiben, akkor ebben sikerült igazán nagyot alkotniuk a Yager Development srácainak.



Walkerről és társairól úgy hántják le a neveltetésük, majd a kiképzésük során rájuk rakódott rétegeket az átélt szörnyűségek, ahogy a homokviharok csupaszították le Dubait.
A magyar feliratos fejlesztői naplóból Walt Williams, a játék vezető írójának tolmácsolása mellett többet tudhattok meg a főbb szereplőkről, és a morális döntésekről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)