Hirdetés

Egy igazán különleges TPS-t zsebelhettek be ingyen

|

Humble Store egy remek TPS játékkal kedveskedik nektek, de csak 48 órátok van arra, hogy beszerezzétek.

Hirdetés

Számos alkalommal elmondtuk már, hogy a Spec Ops: The Line egy olyan lövölde, amit a műfaj összes rajongójának ki kellene próbálnia. Most tökéletes alkalmatok nyílik erre.

Hirdetés

A Humble Store-ban ugyanis teljesen ingyen megszerezhető a játék. Erre azonban csak két napotok van, hazai idő szerint szombaton 19 órakor zárul a lehetőség. Nem érdemes tehát húzni az időt, bökjetek rá ti is gyorsan erre a linkre, és utána vessétek bele magatokat az Egyesült Arab Emírségekben játszódó kalandba. Kedvcsinálónak nyugodtan nézzétek meg a játék előzetesét. 

Hatalmas kár, hogy az alkotók elmondása alapján sosem fogunk folytatást kapni, mivel a fejlesztés olyan pokolian kemény volt, hogy inkább ennének üvegszilánkokat, mintsem újra nekifogjanak. 

Ti ki fogjátok próbálni a Spec Ops: The Line-t? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)