Hirdetés

Spec Ops: The Line - Tölthető az ingyenes co-op kampány

|

Nem készül el a játék többször elhalasztott megjelenéséig sem, de legalább most felár nélkül szólíthatjuk magunkhoz.

Hirdetés

A június végén megjelent Spec Ops: The Line szembement azzal a hamis képpel, amit napjaink katonai lövöldéi festettek a háborúról és a hősiességről. A propagandának is beillő alkotások után a Yager Development játéka az ember alkotta poklot mutatta be, és semmitől sem riadt vissza közben. Aki a történet egyes pontjain nem érezte magát kellemetlenül helyesnek vélt tettei következményeit látva, az jelentkezzen katonának, mert pont ilyen érzelmi halottakra van szüksége minden parancsnoknak.



A Spec Ops: The Line kampányát tolva óhatatlanul felmerült az emberben, hogy milyen jó is lenne, ha Walker százados társait az MI helyett a haverok irányíthatnák. Ezt a kívánságunkat sajnos nem teljesítették a fejlesztők, de a kooperatív élménytőn nem fosztottak meg bennünket. A kiadó egyszer ugyan már lelőtte, de végül mégis zöld utat adott egy négy helyszínen, különböző szereplőket és szituációkat felvonultató kooperatív minikampány elkészítésére, amit tegnaptól PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra is ingyen tölthetünk le.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)