Hirdetés

Xbox One-on is játszható minden idők egyik legjobb modern katonai játéka

|

Mellette még két játék került fel az Xbox One-on futó Xbox 360-as játékok listájára.

Hirdetés

Nagyon szomorú, hogy nem kapott több figyelmet a Spec Ops: The Line, amiben nem a lövöldözés volt a legjobb, hanem hogy előtérbe kerültek a háború borzalmai, és a mentális betegségek, amik a szörnyűségeket átélt katonákat sújtják.

Hirdetés

Talán most, hogy Xbox One-on is fut, érkezik még néhány érdeklődő. Ezen kívül a szintén akciódús és egyedi The Darkness II, valamint a lényegesen könnyedebb, de nem kevésbé darkos The Misadventures of P.B. Winterbottom került be a visszafelé kompatibilitási programba. Ha bármelyik megvan nektek akár digitálisan, akár lemezen, azonnal elkezdhettek játszani, egyébként pedig megvásárolhatjátok őket az Xbox Store-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)