Hirdetés

A Spec Ops: The Line készítői next-gen játékhoz keresnek embereket

|

A Spec Ops: The Line-t készítő Yager egy AAA kategóriás next-gen játékhoz toboroz munkaerőt. Cím még nincs.

Hirdetés

Már az év elején szó esett róla, hogy a Spec Ops: The Line fejlesztői az Unreal Engine 4 segítségével készítik a következő játékukat, ám március óta nem sok újdonság került napvilágra a projecttel kapcsolatban.

 

Most azonban úgy látszik a Yagert is megcsapta az új generáció szele, hiszen honlapjukat ellepték az álláshirdetések, amelyek egy tripla A kategóriás next-gen játék munkálataira invitálják a szakembereket. A részletek járművekkel vívott harcokról, fegyverekről, free-to-play modellről és az Unreal Engine legfrissebb változatáról tesznek említést. Az egyelőre még cím nélküli játékról egyébként először 2012 augusztusában tettek említést a fejlesztők, de azóta is lakat mindenki száján. Ti mit gondoltok, milyen játékot várhatunk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)