Hirdetés

Speciális üzenet a Battlefield 3 campereinek

|

Általában a camperek mindig meg tudják magyarázni, hogy miért teszik, amit tesznek, és teljesen ártatlannak érzik magukat.

Hirdetés

Tény, hogy mindenki úgy játszik, ahogyan akar, és valóban sokkal egyszerűbb elhelyezkedni valami nyugodt helyen, ahonnan jó a látás, utána pedig csak osztani az áldást mindenfelé. Ettől függetlenül a játékosok nagyobb része úgy gondolja, hogy ha ő is így viselkedne, akkor felköpne a levegőbe és aláállna. Így gondolja az alábbi videóban látható DeStorm is, aki a Skyrim fan filmet is jegyző Tom Antos társaságában elkészítette ezt a klipet, melyben szépen látszik, hogy miről is van szó.

Érdemes odafigyelni a szövegre, de aki nem érti az angolt, az is nyugodtan megnézheti, hiszen a képanyag is magáért beszél, bemutatva a magukat duplaagyú embereknek gondoló camperek életét. A Battlefield 3 bétában is lehetett tapasztalni, hogy többen fogták a mesterlövész stukkert, és lerohantak guggolni a folyópartra, míg valaki oda nem úszott és el nem vágta a torkukat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)