Hirdetés

Jövőre PlayStation 4-re is ellátogat a mágikus battle royale, a Spellbreak

|

PC-n már játszható a Proletariat látványos játéka, viszont hamarosan a Sony konzolján is tiszteletét teszi.

Hirdetés

A rengeteg egy kaptafára épülő battle royale játék között üde színfolt a Spellbreak, amiben puskák és ütőfegyverek helyett mindenféle varázslattal pusztíthatjuk el ellenfeleinket. Az Epic Games Store-on keresztül már most is bárki beszállhat a zárt bétába, de nemsokára egy másik platformon is megtehetjük majd ezt.

Hirdetés

A Sony és a fejlesztők az idei State of Playen jelentették be, hogy PC után PlayStation 4-re is meg fog jelenni a Spellbreak. A tervek szerint valamikor 2020 tavaszán élesedik majd a zárt béta a platformon, és egy Founder's Packre lesz szükségünk, ha fejest szeretnénk ugorni a szó szerint varázslatos kalandba.

A bejelentéssel együtt kaptunk egy ütős trailert is, szóval, ha lövésetek sincs, mi ez a játék, mindenképp nézzetek bele az alábbi videóba! 

Ti kipróbáltátok már a Spellbreaket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)