Hirdetés

Nem fogy a Spellforce 2: Faith in Destiny - a leárazás az utolsó remény

|

A 2006-ban megjelent Spellforce 2 legutóbbi kiegészítője elfoglalta helyét a Steam rendszerében, méghozzá potom áron.

Hirdetés

A Nordic Games nehezen szülte meg a SpellForce 2 - Faith in Destiny névre hallgató kiegészítőjét, de végül sikerült és az RTS/RPG keverék sokak szívét megdobogtatta egészen napjainkig. A Faith in Destiny végül 2012. június 19-én napvilágot látott PC-re, majd ennyi idő elteltével ma akciósan beszerezhető a Steam rendszeréből.

A kiegészítő egészen pontosan 75 százalékkal kerül olcsóbba, így 19.99 euró helyett az akció időtartamáig mindösszesen 5 euróért magunkévá tehetjük. Aki esetleg elfelejtette volna, emlékeztetőül álljon itt a játék minimális gépigénye:
   

    Op. rendszer: Win XP, Vista, Win7
    Processzor: Intel Pentium ® IV 1.5 GHz
    Memória: 2 GB RAM
    VGA:3D grafikus kártya 128 MB RAM (GeForce 4 Ti vagy erősebb)
    DirectX®:9.0c
    Merevlemez:5 GB szabad hely

Aki szeretné magáénak tudni a SpellForce 2 - Faith in Destiny-t az minél előbb ruházzon be rá, ugyanis az akció a mai nap folyamán lejár.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)